Forældreområde
Kontoen er på forælderens navn. Hvert barn har en profil med et brugernavn valgt blandt forslag: aldrig et fornavn, aldrig et gemt billede.
Barnets profiler
Ingen profil endnu: opret en nedenfor.
Min konto
Sletning fjerner kontoen, profilerne og alle mærkaterne, permanent.
Til forældre
Kontoen er på forælderens navn. Hvert barn har en profil med et brugernavn valgt blandt forslag: hverken rigtigt navn eller foto. Scanningen bruges kun til at godkende malebilledet, derefter slettes billedet.